Ndërlidhjet

TIRANË


Kryeministri Berisha tha sot se qëndrimi i qeverisë shqiptare lidhur me Kosovën tashmë është i qartë : "pavarësi ku të respektohen të drejtat e serbëve dhe minoriteteve".
Vetëm ky lloj status do të prodhonte paqe e stabilitet – ka deklaruar kryeministri Berisha për gazetarët në analizën e 100 ditëve të qeverisë.
'Janë këto pikepamjet që vlerësohen dhe nuk shoh ndonjë përpjekje për t'i imponuar Shqipërisë ndonjë qëndrim tjetër, por fjalën e fundit do ta thotë Grupi i Kontaktit" -u shpreh kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha.
XS
SM
MD
LG