Ndërlidhjet

BAGDAD


Craig Jennes, këshilltar i Kombeve të Bashkuara për zgjedhjet në Irak, i ka hedhur poshtë thirrjet për përsëritjen e zgjedhjeve të përgjithshme të 15 dhjetorit.
"Kombet e Bashkuara vlerësojnë se zgjedhjet në Irak ishin transparente dhe të besueshme. Pjesëmarrja ishte e lartë, votimi ishte kryesisht paqësor, dhe në to morën pjesë të gjitha komunitetet", ka thënë Jennes.
XS
SM
MD
LG