Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e UNMIK-ut dhe Shërbimi Policor i Kosovës thanë se po e forcojnë sigurinë në pjesën veriore të Kosovës, pas shtimit të krimeve në këtë pjesë.
"Ditëve të fundit është vërejtur një shtim i përdorimit të armëve të zjarrit dhe mjeteve shpërthyese, dhe një gjë e tillë është e papranueshme", ka thënë komisioneri i Policisë së UNMIK-ut, Kai Vitrup.
XS
SM
MD
LG