Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shoqatat e familjarëve të personave të zhdukur do të protestojnë në natën e Vitit të Ri, në shenjë pakënaqësie për moszbardhjen e fatit të personave që ende figurojnë të zhdukur.
Këto shoqata i kanë kritikuar sot të gjithë mekanizmat vendorë e ndërkombëtarë që merren me çështjen e të pagjeturve, për mosangazhim të duhur në zgjidhjen e këtij problemi.
Kryetari i Këshillit Koordinues të Asociacioneve dhe Shoqatave të të Pagjeturve të Kosovës, Haki Kasumi, tha se këta mekanizma nuk po bëjnë sa duhet për zbardhjen e fatit të të zhdukurve.
XS
SM
MD
LG