Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria e Serbisë sot ia ka marrë licencën operatorit më të madh të telefonisë mobile, Mobtel. Përmes një deklarate, ajo ka thënë se Mobteli ka bërë marrëveshje me Kompaninë Mobikos, pa miratimin e domosdoshëm nga ana e shtetit. "Në këtë mënyrë, Mobteli ilegalisht e ka zgjeruar licencën shtetërore të telefonisë mobile në Kosovë, duke i rrezikuar interesat kombëtare dhe të sigurisë së shtetit serb", thuhet në këtë deklaratë.
XS
SM
MD
LG