Ndërlidhjet

BAGDAD


Kombet e Bashkuara dhe SHBA kanë përshëndetur shqyrtimin e planifikuar të mëtejshëm të zgjedhjeve të 15 Dhejtorit në Irak nga ana e monitoruesve ndërkombëtare.
Rishqyrtimi do të bëhet nga ekspertët arabe, të Kanadasë dhe nga Evropa përkuder vlerësimit nga monitoruesit e Kombeve të Bashkuara se zgjedhjet ishin të rregullta dhe se nuk ka nevojë për përsëritje të votimeve. Arabet syni dhe grupe jofetare shiite kanë dënuar zgjedhjet duke thënë se në to ka pasur vjedhje dhe dhunë.
XS
SM
MD
LG