Ndërlidhjet

PRISHTINË


Procesi i përcaktimit të statusit të Kosovës nuk është i rrezikuar nga kërcënimet nga jashtë, pasi KFOR-i do të qëndrojë në Kosovë deri sa të ketë nevojë për këtë, ka deklaruar sot gjenerali John Harrel, komandanti i paqëruajtësve amerikanë në Kosovë.
Ata të cilët e përdorin dhunën dhe kërcënimet për të arritur qëllimet e tyre, sigurisht se nuk janë duke vepruar në interesin e të gjithë popullit të Kosovës, ka thënë gjenerali Harrel një takim me gazetarët, me ç'rast ka prezantuar pasardhësin e tij, gjeneralin Darren Ovens.
XS
SM
MD
LG