Ndërlidhjet

KABUL


Këshilli afgan, i njohur me emrin Lloja Xhirga, ka filluar sot votimin për kushtetutën e Afganistanit, e para që pas rënies së talibanëve.
Asambleja, gjatë dy javëve të fundit, ka diskutuar lidhur me një mori çështjesh në kushtetutë, vecanërisht me ndarjen e pushteteve dhe të drejtat e pakicave etnike.
XS
SM
MD
LG