Ndërlidhjet

VJENË


Bullgaria sot e mori kryesinë e radhës së Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.
Në komunikatën e ministrisë së Jashtme thuhet se Bullgaria do të përqëndrohet në vendosjen e një baraspeshe më të mirë politiko-ushtarake, ekonomike, ekologjike dhe humane të OSBE-së.
XS
SM
MD
LG