Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zyrtari i unionit Serbi – Mali i Zi për bashkëpunim me tribunalin e Hagës, Goran Svilanoviq i ka përgënjeshtruar sot informacionet e shtypit beogradas se të akuzuarit nga Gjykata e Hagës për krime lufte, Nebojsha Pavkoviq, Vlladimir Llazareviq dhe Sreten Llukiq do të gjykohen në një gjyq special në Beograd. Pos këtyre gjeneralëve të policisë dhe ushtrisë serbe, në tetorit të vitit të kaluar, Tribunali i Hagës ka ngritur akuzë për krime të luftës në Kosovë edhe kundër gjeneralit të policisë, Vllastimir Gjorgjeviq.
XS
SM
MD
LG