Ndërlidhjet

KABUL


Presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai ftoi sot deputetët e shumtë që kishin bojkotuar votimin për propozim – teksktin e Kushtetutës së re të vendit, të punojnë për arritjen e konsensusit. Zoti Karzai tha se "qëllimi është që të kemi një kushtetutë që pasqyron pikëpamjet dhe interesat e gjithë popullit të Afganistanit". Pas tri javësh të debatit me tone të ashpra, më se 200 prej 502 delegatëve e bojkotuan votimin e së enjtes lidhur me 5 pika kontestuese të propozim tekstit të Kushtetutës së re të Afganistanit.
XS
SM
MD
LG