Ndërlidhjet

BRUKSEL


Prej katër letrave – bomba që ishin dërguar në Parlamentin Evropian, shpërtheu vetëm njëra dhe askush nuk ka pësuar lëndime, ka thënë sot zëdhënësi David Harley. Gjatë muajit të fundit një sërë e letrave–bombë u ishin dërguar zyrtarëve evropianë. Hetuesit po analizojnë mundësinë që këto letra të jenë dërguar nga ana e anarkistëve italianë.
XS
SM
MD
LG