Ndërlidhjet

ANKARA


Presidenti i Turqisë Ahmet Necdet Sezer me zyrtarët më të lartë të vendit i diskutoi mënyrat për t'i dhënë fund ndarjes së Qipros para hyrjes së ujdhesës në Bashkimin Evropian.
Në takimin ku morën pjesë kryeministri, ministri i jashtëm dhe shefi i shtabit të përgjithshëm, u diskutua projekt plani paqësor për Qipron, i hartuar nga zyrtarët turq, në bazë të planit të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG