Ndërlidhjet

OSLO


Një studim ndërkombëtar thotë se ngrohja globale mund të shkaktojë zhdukjen e një të katërtës së bimëve dhe specieve të kafshëve të planetit deri në vitin 2050.
Kreu i Programit ambientalist të Kombeve të Bashkuara Klaus Toepfer tha se deri në fund të shekullit, gazrat që lirohen nga automjetet dhe fabrikat mund ti ngritin temperaturat deri në nivelin e para 30 milionë viteve.
Raporti thotë se bota duhet ti rikthehet Protokollit të Kjotos, për të frenuar rritjen e temperaturës që ndërlidhet me ndotjen e ambientit.
XS
SM
MD
LG