Ndërlidhjet

VJENË


Libia ka nënshkruar Marrëveshjen ndërkombëtare për ndalimin e zhvillimit të armëve bërthamore. Marrëveshja është nënshkruar mes qeverisë së Libisë dhe Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Bërthamore, me qendër në Vjenë.
Kjo agjenci do të kontrollojë qendrat bërthamore në Libi.
XS
SM
MD
LG