Ndërlidhjet

BAGDAD


Banknotat e vjetra irakiene me portretin e Saddam Husseinit prej sot janë formalisht të pavlefshme.
Banka Qendrore e Irakut dhe Autoriteti i Përkohshëm thanë se mbi 10 mijë tonë banknota me fotografinë e Saddamit kanë filluar të asgjësohen.
Paratë e reja janë ilustruar me të arritura shkencore, ngjarje historike dhe me pejsazhe të vendit
XS
SM
MD
LG