Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë e filloi pasdite seancën e jashtzakonshem kushtuar tragjedisë së 9 Janarit në Detin Jon.
Seanca u shty me kërkesën e Partisë Demokratike, pasi deputetët e saj bënë të ditur se disa zona të Shqipërisë nuk kanë energji
elektrike. Deputetët e opozitës kërkuan ndërprejen e diskutimeve mbi ngjarjen e ndodhur në detin Jon, deri në një verifikim të plotë, nëse energjia shkon në qytetet dhe fshatrat e tjera, për të bërë të mundur
ndjekjen e seancës së jashtëzakonshme të kuvendit nga të gjithë shqiptarët.
Kryetari i partisë demokratike Sali Berisha tha se ndërprerja e energjisë bëhet me qëllim terrin informativ.
Kryeministri Nano, tha se opozita po e shfrytëzon këtë ngjarje për qëllime politike dhe pranoi përfshirjen e personave në strukturat e
policisë në këtë ngjarje.
Nano rikonfirmoi edhe një herë se do të ngrihet një grup hetimor për ngjarjen dhe se viti 2004 do të jetë viti i luftës ndaj krimit të
organizuar, trafiqeve dhe zhvillimit të vendit.
XS
SM
MD
LG