Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni paqeruajtës në Kosovë do të vazhdojë të udhëhiqet nga NATO-ja dhe jo nga Bashkimi Evropian, ka thënë sot në Prishtinë Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jaap de Hoop Scheffer.
Pas takimit me komandantin e KFOR-it, Kammerhoff, ai tha se detyrë parësore e KFOR-it mbetet garantimi i sigurisë dhe i stabilitetit të Kosovës, sepse kështu dëshmohet edhe përkushtimi i vazhdueshëm i NATO-s për Kosovën.
XS
SM
MD
LG