Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nikolas Lambsdorf, mbikqyrës i procesit të privatizimit në Kosovë, i ka thënë agjencisë së lajmeve reuters se "tani shumë probleme janë zgjidhur dhe se lista e re e kompanive që do të tenderohen do të publikohet brenda disa ditësh. Ai poashtu ka deklaruar se "disa aspekte të shitjës ka ende mundësi që të ndryshojnë, me qëllim që punëtorët e kompanive të privatizuara të kenë më tepër mbrojtje. Detajet e kontratave të shitjës ende janë në rishqyrtim"
ka thënë më tej Nikolas Lambsdorf, udhëheqës i privatizimit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG