Ndërlidhjet

KAIRO


Marina franceze e ka përcaktuar vend-ndodhjen edhe të kutisë tjetër të zezë të aeroplanit Flash Airlines, që në 3 Janar u rrëzua në Detin e Kuq, dhe solli vdekjen e 148 njerëzve, kryesisht turistë francezë.
Zyrtarët francezë thanë se kutia e zezë gjendet në thellësi rreth 1.000 metra.
XS
SM
MD
LG