Ndërlidhjet

KARLSRUHE


Policia e Gjermanisë ka njoftuar se kërcënimet nga sulmet terroriste në vende end mbeten të larta, ndërsa autoritetet nuk janë mirë të përgatitura për t'ia dalë mbanë sulmeve.
Konrad Freiberg, kreu i Shoqatës së Sindikatave të Policisë, ka deklaruar se përpjekjeve antiterroriste në Gjermani u mungon koordinimi në nivelet federale, shtetërore dhe lokale.
XS
SM
MD
LG