Ndërlidhjet

KAIRO


Marina franceze e ka nxjerrë nga thellësitë e detit edhe kutinë tjetër të zezë të aeroplanit Flash Airlines, i cili më 3 Janar u rrëzua në Detin e Kuq, dhe shkaktoi vdekjen e 148 njerëzve, kryesisht turistë francezë. Zyrtarët francezë thanë se kutia e zezë gjendej në thellësi rreth 1.000 metra.
XS
SM
MD
LG