Ndërlidhjet

AMAN


Mbreti jordanez Abdullah, ka biseduar sot në Irak me shefin e Komandës Qëndrore të Shteteve të Bashkuara, gjeneralin John Abizaid. Agjencitë së lajmeve njoftojnë, se Abdullah dhe Abizaid kanë diskutuar zhvillimet e fundit në Irak dhe rajon, si dhe bashkëpunimin ushtarak të Shteteve të Bashkuara me Jordanin.
Abizaid, është përgjegjës për 250 mijë ushtarë amerikan të vendosur në 23 shtete, nga briri i Afrikës deri në Pakistan, duke përfshier këtu edhe zonat e luftës në Irakë dhe Afganistan.
XS
SM
MD
LG