Ndërlidhjet

NJU JORK


Sipas hulumtimeve të fundit të opinionit, të publikuara nga gazeta Nju Jork time-s dhe televizionit Ci Bi Es, presidentin amerikan George Bush e përkrahin 50 % të të anketuarve. Prej kandidatëve demokratë për president edhe më tutje avancon Huard Din i cili ka mbështetjën e 24 % të të anketuarve. Pastaj rradhiten Uesli Klark me 12% Dick Gephard ka 11 % ndërsa John Kerry mund të llogarisë në një përkrahje prej 7 %. 51 % përqind e të anketuarve nuk e përkrahin politikën ekonomike të George Bush-it.
XS
SM
MD
LG