Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në debatin rreth ndryshimeve në Kornizën Kushtetuese të Kosovës, deputetët kosovarë dhe përfaqësuesit e UNMIK-ut, kanë patur mendime të ndryshme.
Vendorët janë shprehur për nevojën e ngutshme të ndryshimeve, kurse ndërkombëtarët thanë se ato mund të nisen dhe implementohen vetëm nëse paraprakisht miratohen nga Këshillli i Sigurimit dhe shefi i UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG