Ndërlidhjet

BEOGRAD


"Aftësimi i gjykatave për gjykimin e krimeve të luftës në raport me standardet ndërkombtare, është prioritet i OSBE-së në Serbi dhe Malë të Zi", ka thënë shefi i misionit të OSBE-së në Beograd. Mauricio Massari ka thënë se "detyrat më të rëndësishme të misionit janë reformat gjyqësore, reformat në polici, lufta kundër korrupsionit, si dhe stabiliteti në jug të Serbisë, veçanarisht në planin ekonomik.
XS
SM
MD
LG