Ndërlidhjet

BRUKSEL


"Qeveria e Shqipërisë dhe organet shtetërore atje, duhet të bëjnë më shumë në fushën e reformave të sistemit të drejtësisë, në luftën kundër krimit të organizuar dhe kontrollit të kufinjve, nëse dëshirojnë që sa më shpejtë të afrohen me Bashkimin Evropian". Kjo është porosia që sot i ka dhënë kryeministrit Fatos Nano gjatë takimit që ai ka patur me zyrtarët e lartë të Bashkimit Evropian në Bruksel.
XS
SM
MD
LG