Ndërlidhjet

KAJRO


Ekspertë francezë dhe egjiptian, që janë duke hulumtuar rastin e rrëzimit të aeroplanit egjiptian në fillim të muajit në detin e kuq, thonë se ka qenë rrëzim aksidental. "Nga hetimet e të dhënave të kutisë së zezë, doli në pah se nuk ka qenë ndonjë akt terrorist, fjala është për ndonjë prishje teknike e aeroplanit", ka thënë udhëheqësi i grupit të ekspertëve egjiptian, Shaker Qaleda.
XS
SM
MD
LG