Ndërlidhjet

MOSKË


Një grup i liberalëve rusë të udhëhequr nga kryemjeshtri i shahut Garry Kasparov, e bënë publik formimin e këshillit për largimin e presidentit Vladimir Putin nga pushteti deri në fund të 2008-ës.
"Shohim rrezik të qartë për kushtetutën aktuale dhe për të drejtat tona demokratike, prandaj i tubuam qytetarët, që besojnë në demokracinë si institucion", tha Kasparov.
XS
SM
MD
LG