Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Shteteve të Bashkuara do të ndihmojë kthimin dhe ri-integrimin e pakicave në 9 komuna të Kosovës, duke dhënë mbështetje financiare për ndërtimin e infrastrukturës.
Zyra amerikane në Prishtinë tha se programi do të zgjatë 18 muaj.
XS
SM
MD
LG