Ndërlidhjet

NJU DELHI


Një ushtar i Indisë dhe një kryengritës mysliman janë vrarë në Kashmir, disa orë para fillimit të bisedimeve të para të liderëve të kryengritësve dhe zyrtarëve të Indisë..
Bisedimet e sotme shihen si pasqyrim i përmirësimit të marrëdhënieve mes dy rivalëve bërthamorë, Indisë dhe Pakistanit.
XS
SM
MD
LG