Ndërlidhjet

TIRANË


Firma amerikane Lockheed Martin ka instaluar një sistem të ri kontrolli ajror në Shqipëri, për të përmirësuar trafikun ajror dhe rritjen e këtij trafiku gjatë lojërave të ardhshme olimpike që do të mbahen në Greqi.
Ky projekt është pjesë e planit të përgjithshëm për rindërtim, që firma amerikane ka me autoritetet në Shqipëri.
Kontrata për modernizimin e sistemit të kontrollit ajror në Shqipëri me Lockheed Martin kap vlerën prej 29 milionë dollarësh.
XS
SM
MD
LG