Ndërlidhjet

DAVOS


Shefi i drejtësisë amerikane, John Ashcroft, ka bërë thirrje për rritjen e bashkëpunimit ndërkombëtar në luftën kundër korrupsionit.
Duke folur në Forumin Botëror Ekonomik në Davos të Zvicrës, Ashcroft, ka theksuar se korrupsioni paraqet një rrezik serioz për demokracinë dhe zhvillimin në gjithë botën.
Më tej ai ka shtuar se shumat që vijnë nga korrupsioni janë sa 7 për qind të të ardhurave vjetore të ekonomisë botërore.
XS
SM
MD
LG