Ndërlidhjet

BEOGRAD


Dy zyrtarët e lartë të Partisë Demokratike, Zoran Zhvikoviq dhe Boris Tadiq i kanë propozuar sot Këshillit Qendror që ta mbështesë formimin e qeverisë së shumicës të bllokut të partive demokratike të Serbisë. Nga ana tjetër, Aleksandar Popoviq nga Partia Demokratike e Serbisë, që udhëhiqet nga Vojisllav Koshtunica, ka deklaruar sot se për këtë parti është e papranueshme qeveria e shumicës, që po e propozon Partia Demokratike.
XS
SM
MD
LG