Ndërlidhjet

PASADENA, SHTETET E BASHKUARA


Në sipërfaqen e planetit të Marsit arriti edhe një makinë – robot, ka kumtuar sot agjencia amerikane për hulumtimin e gjithësisë, NASA. Më herët këtë muaj, në Mars pat arritur edhe sonda e parë, me të cilën sot u ripërtrinë kontaktet e ndërprera tash e disa ditë. Duke i komentuar këto zhvillime, zyrtari i lartë i agjencisë NASA, Earl Weiler, pos tjerash, tha:
- Unë erdha këtu i përgatitur për më të keqen. Por, përkundër kësaj, në 48 orët e fundit, ne e ringjallëm një sondë dhe sot e pamë lindjen e robotit tjetër sot.
XS
SM
MD
LG