Ndërlidhjet

PEKIN


Muri i madh kinez po vjen duke u shkurtuar, si pasojë e turizmit dhe zhvillimit. Muri në fjalë tani zgjat vetëm sa një e treta e 6.350 kilometrave që kishte qenë më parë.
Ndonëse ligji e mbron Murin si pasuri botërore, fhstaraët e zonave përreth kanë përdorur tullat e murit për ndërtime private.
XS
SM
MD
LG