Ndërlidhjet

TIRANË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, ka kërkuar nga vendet e Evropës Juglindore të bëjnë më shumë për të luftuar pastrimin e parave. Osmo Liponen shef i misionit të OSBE-së në Shqipëri ka deklaruar se shumica e këtyre vendeve vuajnë nga mungesa e burimeve dhe ekspertëve për të luftuar pastrimin e parave.
Liponen i bëri këto komente gjatë konferencës mbi këtë temë që po zhvillohet në Tiranë.
Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara po ndihmojnë 8 vende të rajonit rreth legjistlacionit në këtë fushë.
XS
SM
MD
LG