Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria duhet ta reduktoj varfërinë e përhapur në mënyrë që ta parandaloj kontrabandimin e drogës, trafikimin e njëerëzve dhe format e tjera të kriminalitetit, ka kumtuar sot Organizata për siguri dhe bashkëpunim në Evropë. Këto komente u bën në momentin kur qeveria, me ndihmën e ekspertëve të Shteteve të Bashkuara dhe të Italisë po përgatitet ta paraqesë reformën që ka për qëllim ndalimin e trafikimit të njerëzve, terrorizmin dhe krimin e organizuar. Poashtu planifikohet luftimi i korrupsionit në radhët e policisë dhe të zyrtarëve të tjerë.
XS
SM
MD
LG