Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pakti i Stabilitetit për Evropën Juglindore është duke shqyrtuar mundësinë e përfshirjes së Kosovës në të gjitha aktivitetet e veta.
Kështu ka deklaruar Erhard Busek, koordinatori i Paktit të Stabilitetit, në përfundim të vizitës në Kosovë.
Busek ka sqaruar se për shkak të statusit të pazgjidhur Kosova do të përfshihet në aktivitete mbi bazat e parimit të cdo rasti vec e vec.
Sipas zotit Busek, Kosovës do t'i ndihmohet në marrjen e e kredive të jashtme për të financuar projektet e infrastrukturës së rrugëve dhe nxitjen e biznesit evropian për të investuar në Kosovë.
XS
SM
MD
LG