Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria duhet të zvogëlojë shkallën e varfërisë si mënyrë për të parandaluar krimin.
Kështu ka deklaruar zyra në Tiranë e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE.
Me ndihmën e ekspertëve amerikanë dhe italianë, qeveria shqiptare po harton ligje për të luftuar krimin e organizuar.
XS
SM
MD
LG