Ndërlidhjet

STOKHOLM


55 vende kanë nënshkruar në Stokholm deklaratën kundër gjenocidit dhe pastrimeve etnike.
Shumica e vendeve kërkonin të përfshihej në dokument edhe mbështetja për Gjykatën Ndërkombëtare, por klauzola në fjalë nuk është përfshirë pas kundërshtimit të Shteteve të Bashkuara dhe Izraelit.
XS
SM
MD
LG