Ndërlidhjet

LONDËR


Televizioni publik britanik, BBC ka kërkuar falje pas kritikave që iu drejtuan për gabime në politikat editoriale nga komisioni i pavarur Hutton.
Richard Ryder, ushtruesi i detyrës së kreut të bordit të BBC sot në Londër ka deklaruar:
"Në emër të BBC nuk hezitoj aspak të kërkoj ndjesë për gabimet tona dhe personave, emri i të cilëve ka pësuar nga këto gabime."
Kryeministri Tony Blair ka pranuar ndjesën e kërkuar nga BBC duke thënë se kjo ishte gjithcka që kishte kërkuar.
XS
SM
MD
LG