Ndërlidhjet

SHKUP


Grupi i parë i policëve, që janë pjesë e misionit të Bashkimit Evropian, janë vendosur sot në stacionet e policisë në Shkup dhe Tetovë.
Ky hap është pjesë e misionit një vjecar "Proxima" që synon aftësimin e policisë vendore dhe do ndihmojë Maqedoninë në ruajtjen e kufijve dhe luftën kundër krimit të organizuar.
XS
SM
MD
LG