Ndërlidhjet

BERLIN


Drejtësia gjermane ka dënuar me 8 vjet e gjysmë Armin Majves,42 vjeç, i cili ka pranuar se ka vrarë dhe ka ngrënë një tjetër person për kënaqësi seksuale.
Prokurori Markus Kohler, pas përfundimit të gjykimit deklaroi se "Gjykata nuk gjeti bazë të mjaftueshme për ta dënuar me vdekje. Megjithatë, prokuroria ende beson se i akuzuari ishte fajtorë për vrasje me paramendim. Prokuroria do të apelojë për çështjën në fjalë" ka thënë prokurori Kohler.
XS
SM
MD
LG