Ndërlidhjet

SHBA


Microsoft është kompania e dytë e cila ka ofruar një çmim prej 250 mijë dollarë për kapjen e krijuesit të virusit të ri "MyDoom" në internet. Që kur është paraqitur për herë të parë ditën e hënë, ky virus është shpallë virusi më i shpejtë që është përhapur ndonjëherë nëpërmjet internetit. Kur hyn në kompjuter, ai nuk e dëmton atë menjëherë, por e "infekton" dhe mundëson kontrollimin e tij nga largësia.
XS
SM
MD
LG