Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senatori John Kerry fitoi në pesë nga 7 shtetet federale në garën për nominim demokrat presidencialamerikan. Senatori John Edwards dhe ish komandanti i Natos për Evropën, Wesley Clark fituan në nga një shtet dhe kështu, sipas analistëve, ende mbeten në garë. John Kerry fitoi në Misuri, në Delavere, në Arizona, në Dakotën Veriore dhe në Meksikon e Re. (Më gjërësisht në rubrikën "aktuale").
XS
SM
MD
LG