Ndërlidhjet

PRISHTINË


Para raportimit në Këshillin e Sigurimit për gjendjen në Kosovë, shefi i UNMIK-ut Hari Holkeri do të bisedojë me zyrtarët e Departamentit të Shtetit dhe Shtëpisë së Bardhë, nga të cilët do ta kërkojë mbështetjen e mëtejme.
Zëdhënësja e administratës ndërkombëtare Izabela Karlovitz tha se pas seancës të Këshillit të Sigurimit kushtuar Kosovës, Holkeri do të qëndrojë në Londër, ndërsa do të takohet edhe me kryetarin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.
XS
SM
MD
LG