Ndërlidhjet

PRISHTINË


Familja Mitoviç është familja e parë serbe, e cila në mënyrë të organizuar është kthyer në shtëpinë e vet në Prishtinë, pas 5 vitesh qëndrimi në Serbi.
Kthimi u organizua në bashkëpunim me Komisionin special të Kombeve të Bashkuara UNCOM dhe komitetin danez për refugjatë.
XS
SM
MD
LG