Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Në këto qaste shefi i UNMIK-ut Hari Holkeri është duke raportuar përpara Këshillit të Sigurimit.Holkeri, foli për përparimin e arritur në Kosovë por edhe sfidat lidhur me plotësimin e standardeve, privatizimin dhe pakicat. Përveç përfaqsuesve të përhershëm në misionin e Unionit Serbi-Mali i Zi, pranë Kombeve të Bashkuara, mbledhjën e sotme i pranishmë ishte edhe Zhelko Peroviç, ndihmës i ministrit serbo-malazez të punëve të jashtme.
XS
SM
MD
LG