Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i shtyllës së katërt të UNMIK-ut, Nikollas Lambsdorf, përgënjeshtroi se i ka fajësuar anëtarët vendorë të Bordit të AKM-së, se e bllokojnë procesin e privatizimit. Ai ka thënë se për vazhdimin e privatizimit nevojiten mbledhjet urgjente të Bordit, i cili duhet të ratifikojë një numër të kontratave të shitjës si dhe të miratojë politikat e përmirsuara operacionale. Lambsdorf, ka thënë se në Nju Jork dhe Bruksel nuk ka diskutuar mbi kërkesën e qeveritarëve për shkarkimin e menaxherës së AKM-së Marie Fuçi.
XS
SM
MD
LG